Laat de zon niet voor niets opgaan!

zonnepanelen in Meerstad

Binnen vier weken zonnepanelen op je dak.

Vraag nu je gratis zonnepanelen advies aan!

Meer dan 2.500 klanten gingen je voor

wek je eigen stroom op met zonnepanelen in Meerstad

Je buren doen het, je (schoon)ouders, je vrienden en je collega’s. Je vraagt je vast weleens af hoeveel zij per jaar voordeliger uit zijn dan jij.. Daarnaast dragen zij hun steentje bij aan het milieu en wordt de gezamenlijke CO2-afdruk steeds kleiner. Misschien nog interessanter: ze zijn niet afhankelijk van de fluctuerende energieprijzen! Hoe dat kan? Eenvoudig, zij wekken zelf duurzame stroom op met zonnepanelen.

Waarom zonnepanelen in Meerstad?

Het ene na het andere zonne-voordeel!

Zonnepanelen zijn tegenwoordig een enorm populaire manier van zelf schone (groene) energie opwekken. Je ziet ze ook steeds vaker op daken liggen. Logisch, zonnepanelen kennen namelijk ontzettend veel voordelen! Bekijk eens welke voordelen je mist als je nog geen zonnepanelen hebt!

Lagere energierekening

Een groot voordeel van zonnepanelen is dat ongebruikte opgewekte elektriciteit bij je energieleverancier gesaldeerd kan worden. Zo heb je een gegarandeerd lagere energierekening!

Lange levensduur

Onze zonnepanelen hebben een lange levensduur. Wij garanderen jou dat je zeker 25 jaar profijt hebt van zonnepanelen (en de bijkomende vermogensgarantie van 25 jaar).

Hogere woningwaarde

Door te investeren in zonne-energie verhoog je direct de waarde van het huis. Je krijgt namelijk een hoger energielabel als je zonnepanelen huurt of hebt aangeschaft. Wel zo fijn!

Makkelijk inzicht in de app

Je zonnepanelen worden bij een installatie gekoppeld aan een monitoringssysteem. Zo heb jij live inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen en weet je precies wat je bespaart.

CO2 uitstoot beperken (duurzaam)

Zonnepanelen leveren schone energie. Wist je dat je 60 kilogram CO2 per jaar per m2 zonnepaneel bespaart? Hier wordt het klimaat blij van! Zo kunnen we samen het broeikaseffect tegengaan.

Thuisbatterij ready!

Salderen wordt vanaf 2023 langzaam steeds minder aantrekkelijk. Geen zorgen, al onze zonnestroomsystemen zijn voorbereid op de komst van de thuisbatterij! Salderen is dan verleden tijd.

Daarom kies je Ae's elektrotechniek voor je zonnepanelen in Meerstad

Binnen vier weken geïnstalleerd

Op zoek naar een zonnepanelen specialist? Dan bent u bij ons aan het juist adres. Bij Ae’s elektrotechniek ben je op het juiste adres voorzonnepanelen in Meerstad. Wij bespreken jouw wensen en geven je gratis advies op maat. je kunt bij ons zonnepanelen kopen en laten installeren. Ook na de installatie staan wij voor je klaar. Of het nu gaat om onderhoud of het reinigen van de zonnepanelen. Wij regelen het voor je, zodat je nergens omkijken naar heeft en je zonnepanelen zo lang mogelijk alles uit de zon kunnen halen!

Binnen 2 tot 8 weken geïnstalleerd.

Wij maken gebruik van onze eigen installatieteams. Hierdoor garanderen wij snelle levertijden, vakmanschap, en altijd een fijne installatiedag.

Duidelijk en eerlijk advies.

Wij zullen nooit de goedkoopste zijn, maar wij geven altijd een eerlijke prijs. Daarmee leggen we de lat extra hoog als het gaat om advies, productkeuze, installatie en service.

Ons zonnige zonnestroomsysteem

Wek vandaag nog zelf stroom op!

1.

Zonnepanelen

A-Merk zonnepanelen, garantie van 25 jaar!

2.

Omvormer

Al onze omvormers zijn thuisaccu ready!

3.

Optimizers

Optimizers verbeteren het rendement.

4.

100% Garantie en service!

Heldere afspraken en geen verassingen achteraf

Salderen & terugleveren met zonnepanelen in Meerstad

Zo werkt het

Soms wek je meer stroom op dan je nodig hebt. Dan gaat de stroom die je niet gebruikt automatisch het elektriciteitsnet op, ook wel terugleveren genoemd. Die teruggeleverde stroom wordt automatisch ingehouden op je energierekening. Dat heet salderen. Als je in totaal meer stroom teruglevert dan je afneemt, dan krijg je een aantrekkelijke terugleververgoeding.

Salderen vanaf 2025

Naar verwachting zal vanaf 2025 de vergoeding die je krijgt per kWh waarschijnlijk wat lager gaan uitvallen. Dus wil je maximaal profiteren van salderen dan kun je beter niet te lang wachten!

Salderen straks niet meer nodig?

Op dit moment zijn er veel thuisaccu’s in opkomst die ervoor zorgen dat de stroom die je opwekt opgeslagen kan worden (en dus niet meer teruggeleverd hoeft te worden!)

Wij zijn thuisaccu ready!

Goed nieuws! Koop je zonnepanelen bij ons dan ben jij direct thuisaccu ready! Dat betekent dat wanneer salderen straks minder aantrekkelijk wordt het gehele systeem op een thuisaccu kan worden aangesloten.

Gratis BTW-teruggave service

t.w.v. € 149,95

Als u zonnepanelen aanschaft, dan kunt u de betaalde btw terugvragen bij de Belastingdienst. Bij een gemiddelde zonnepaneleninstallatie kan dit al gauw € 1.000 opleveren! Hiervoor kunt u gebruikmaken van onze btw-teruggave service. Dit houdt in dat wij de btw gratis voor u terugvragen bij de Belastingdienst. Wij regelen het!

Bekijk wat onze klanten
over ons te zeggen hebben

Onze klanten aan het woord

Ontvang gratis zonnepanelen advies op maat

Ook besparen met zonnepanelen in Meerstad?

Ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!