Neem contact met ons op

Vragen of advies op maat? Wij zitten voor u klaar!

Online contact opnemen?

 We kunnen je het snelst helpen via onze directe chat (rechts onder), Facebook Messenger, Instagram of via WhatsApp. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook naar: info@aes-elektrotechniek.nl

Stel je vraag via WhatsApp

Stel je vraag via chat

start live chat

Stel je vraag via Facebook

Liever even bellen?

Bel ons op:

085 401 0497

Wij zijn van maandag t/m zaterdag bereikbaar.

maandag: 08:00- 18:30

dinsdag: 08:00- 18:30

woensdag: 08:00- 18:30

donderdag: 08:00- 18:30

vrijdag: 08:00- 18:00

zaterdag: 09:00- 17:00

zondag: gesloten

Informatie

Bedrijfsgegevens

KvK 80031765
Vestigingsnr. 000046407227

Algemene voorwaarden

Op alle door AE's Elektrotechniek geleverde producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

Veel gestelde vragen

Voordat de monteurs met hun werkzaamheden beginnen, overleggen zij met jou hoe het kabeltraject van de installatie weggewerkt zal worden. In veel gevallen kunnen de kabels via een loze leiding of schacht in het huis getrokken worden. Zo liggen de kabels nergens in het zicht en heb je er geen last van. De afwerking van het kabeltraject wordt altijd volledig in overleg, naar jouw wensen uitgevoerd.

De omvormer wordt in veel gevallen op zolder geplaatst. Echter kan het ook zo zijn dat de omvormer bijvoorbeeld in de garage of kelder wordt geplaatst. Er wordt altijd gekeken naar een plek met genoeg ruimte rondom de omvormer, zodat de warmte van het apparaat weg kan. De plek van de omvormer wordt altijd samen met jou bepaald.

Als er meer dan twee zonnepanelen (600 Watt) worden geïnstalleerd, is plaatsing op een vrije groep in de meterkast verplicht. Per aardlekschakelaar worden maximaal vier groepen aangesloten. Het is dus mogelijk om de zonnepanelen te installeren in de meterkast op een vrije groep. Ae’s elektrotechniek plaatst in de praktijk altijd een aardlekautomaat. Dit is een combinatiekastje van een groep en een aardlekschakelaar in één, waarmee een gescheiden systeem wordt gecreëerd. Het voordeel hiervan: mocht er bijvoorbeeld een probleem zijn met de groep voor de zonnepanelen, dan hebben jouw andere apparaten nergens last van.

Ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!