Beoordeling

Ontvang gratis advies over zonnepanelen!

Bereken direct jouw voordeel

Of bel naar 085 - 401 04 97 voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs

Gemiddelde beoordeling van (9.6/10)
4.8/5

Besparen met een thuisbatterij ⚡️

Bereken direct jouw voordeel

Of bel naar 085 - 401 04 97 voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs

Gemiddelde beoordeling van (9.6/10)
4.8/5

Ook je klimaat beheren met een airco? 🤔💨

Bereken direct jouw voordeel

Of bel naar 085 - 401 04 97 voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs

Ontdek onze duurzame oplossingen

Ae’s elektrotechniek biedt duurzame oplossingen met een breed scala aan producten. We specialiseren ons in het verduurzamen van woningen en gebouwen door slimme toepassingen van diverse duurzame producten. Met onze ervaring verbeteren we jouw woon- en leefcomfort, zodat we samen het optimale uit duurzame energie halen.

2500+ tevreden klanten:

Duurzame oplossingen

Uw specialist in duurzame energie

Met trots bieden we duurzame oplossingen aan Noord-Nederland, zoals zonnepanelen, airco’s en laadpalen. Onze expertise heeft al meer dan 2000 succesvolle installaties opgeleverd, met een gemiddelde klantbeoordeling van 4.8/5! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Altijd 10 jaar garantie

Onze garantie van minimaal 10 jaar op al onze producten staat garant voor betrouwbaarheid en duurzaamheid, zodat u met een gerust hart kunt investeren in een groenere toekomst.

Alles in eigen beheer

Van energieadvies tot subsidiebegeleiding en uiteindelijke installatie: wij verzorgen alle stappen in-house. Dit betekent dat u altijd kunt rekenen op de hoogste kwaliteit en naadloze service, van begin tot eind.

Installatie binnen 2 weken

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, streven wij ernaar om binnen twee weken bij u langs te komen voor de installatie. U kunt dus snel genieten van de voordelen van onze diensten.

We staan voor u klaar. Waarmee kunnen we helpen?

Of het nu gaat om advies, vragen over onze producten of het plannen van een installatie, wij zijn er om te ondersteunen. Laat het ons weten en we zullen ons best doen om aan uw behoeften te voldoen.

Optimaliseer uw besparingen:

Vriendenkorting

Ben je al een trotse eigenaar van onze duurzame producten en heeft een vriend of familielid interesse in een soortgelijke investering? Verwijs hen naar ons en wanneer zij ook duurzame producten aanschaffen, zoals zonnepanelen, ontvang jij €100,- als blijk van onze waardering! Er is geen limiet, dus hoe meer mensen je aanbrengt, hoe meer je verdient.

Burenkorting

Overweeg je duurzame producten van Ae's elektrotechniek aan te schaffen? Als jouw buren op dezelfde dag ook voor duurzame producten kiezen, ontvangen jullie beiden een speciale burenkorting van maar liefst €100,- per huishouden! Of het nu gaat om zonnepanelen, een airco of andere energiezuinige oplossingen.

Subsidies

Overweeg je om je woning te verduurzamen? Ontdek de subsidies die beschikbaar zijn, ook in het aardbevingsgebied Groningen. Deze subsidies ondersteunen huishoudens en bedrijven bij het implementeren van duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, isolatie en aardbevingsbestendige maatregelen.

Ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakcheck

Binnen 60 seconden geregeld!